Esőemberke Alapítvány

Esőemberke » Hírek
Hírek
Kövér Hedvig élménybeszámolója a Mikulás délutánról

Mikulás-nap.

December 4-én délután 4 órakor izgatottan vártuk a Mikulást, de váratlanul egy levél érkezett, amit én olvastam fel, amiben az állt, hogy a Nagyszakállút krampuszok elrabolták és megkötözték. Az is benne volt a levélben, hogy menjünk ki a műanyag labdás medencéhez. Lázas öltözködés kezdődött. Kimentünk lámpásokkal a kezünkben a megjelölt helyre. Ott a műanyag labdákat kellett szín szerint válogatni. Újabb utasítás: menjünk oda, ahol a madáretető van. Ott elolvastuk a következő utasítást: menjünk hátra a fajátékokhoz. Megint találtunk utasítást, amiben az állt, az asztalon rakjuk ki a képet, és egy szót a kártyákból, amiben kiderül, hogy a Mikulásunkat hol tartják fogva. A kirakott betűkből az istálló szó jött ki. Odamentünk a megadott helyre, bekopogtunk, egy hang válaszolt. Éljen! Megvan a Mikulás! Ádám a lakatot kinyitotta, de a reteszt nagy nehezen tudtam elmozdítani. Benn megkötözve megtaláltuk a Nagyszakállút. Én oldoztam ki. Szegény nagyon fázott. Közös kép is készült rólunk. Mindannyian bementünk, énekeltünk, verseltünk. Megkaptuk az ajándékokat, és énekkel búcsúztunk.

2014.12.04.

Kövér Hedvig

Képek a galériában.

 
Ajándék

November 13-án kedves vendégek érkeztek a Holnap Háza Lakóotthonba. Miller Sharon és Miller Stan humanitárius misszionáriusok jártak nálunk, akik AZ UTOLSÓ NAPOK SZENTJEINEK JÉZUS KRISZTUS EGYHÁZA Jóléti Szolgáltatónak képviseletében ajándékokat hoztak számunkra. Az átadott háztartási eszközök (varrógép, kenyérpirító, konyhai robotgép, mikrohullámú sütő) a lakóotthonban élő autista és értelmi sérült felnőttek mindennapi életét könnyíti meg ezután.

 

Köszönjük az egyháztagok önzetlen felajánlását, szeretetteljes ránk figyelését és a korábbi segítségeket is! (angol nyelv tanítása, kézműves foglalkozások)
Humanitárius munkájukhoz ez úton kívánunk szívből további sok sikert!

 

További képeket a galériában találhat.

 

A lakóotthonban élők és segítőik nevében:

Nádorné Vörös Ibolya
kuratóriumi elnök
Esőemberke Alapítvány

 

Jene Judit
intézményvezető
Holnap Háza Lakóotthon

 
Sajtóközlemény

Esőemberke Alapítvány a Vas megyei autistákért egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programja

 

Az Esőemberke Alapítvány a Vas megyei autistákért pályázati támogatást nyert el TÁMOP-6.1.2/11/1-2012-1015. azonosító számmal „ESŐEMBERKE Alapítvány a Vas megyei autistákért egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programja” címmel.  A pályázati program 2013. augusztus 31. és 2014. augusztus 31. között valósult meg az Európai Szociális Alap támogatásával.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4